Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Deadline Inschrijven Bestuur 29

1 juni | 23:59

Beste leden,

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het 29e bestuur! Alle bestuursfuncties zijn inmiddels aan bod gekomen, dus willen we nu graag uitleggen wat je als geheel bestuur samendoet.

Naast het houden van vergaderingen en het organiseren van activiteiten, zijn er nog meer gezamenlijke taken en ervaringen. Het bestuursjaar begint met een overdrachtsweekend samen met het vorige bestuur. Ook heb je je eigen constitutieborrel en ben je welkom op die van andere besturen. Dit is een uitstekende gelegenheid om andere verenigingen en hun leden te leren kennen. Daarnaast is er een ouderweekend, waarbij je de ouders van je medebestuursleden ontmoet door een bezoek aan hun ouderlijk huis. Elk bestuurslid vervult ook een rol als begeleidend bestuurslid in een van de vier commissies.

Een groot voordeel van een bestuursjaar is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over inschrijving voor activiteiten – je bent altijd verzekerd van een plek! Bovendien krijg je de kans om deze activiteiten zelf te organiseren, waardoor je kunt kiezen wat jij leuk vindt. Natuurlijk staat een bestuursjaar ook goed op je CV. Maar de belangrijkste reden om een bestuursjaar te overwegen, is de onvergetelijke herinneringen die je maakt en de hechte vriendengroep die je vormt.

We hopen dat je enthousiast bent geworden en je aanmeldt voor bestuur 29. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om een van ons aan te spreken, te appen of te mailen!

Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 1 juni door je CV en motivatiebrief, inclusief je voorkeursfunctie(s), te sturen naar aanmeldingen@mikpunt.org. We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs,
Bestuur 28 💙

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
23:59
Scroll naar boven