Medewerker eHealth

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en relevante bijbaan deze zomer? Wij zoeken een enthousiaste student met interesse in IT en de zorg die ons input wil geven voor het (her)activeren van patiënten in onze eHealth applicatie: Hartwacht. Door jou kunnen zorgprofessionals op afstand blijven monitoren hoe het met de patiënten gaat.

Wat je gaat doen?

Als medewerker eHealth speel je een cruciale rol in het (her)activeren van Hartwacht patiënten en het waarborgen van een correcte verantwoording hiervan in het medisch dossier. Samen met het team ontwikkel je de meest effectieve benadering voor het activeren van inactieve patiënten. Door jou kunnen zorgprofessionals op afstand blijven monitoren hoe het met de patiënten gaat.

Je neemt telefonisch contact op met onze Hartwacht patiënten waarbij de afgelopen 120 dagen geen meting heeft plaatsgevonden. Samen bespreken jullie of de patiënt weer metingen gaat uitvoeren. Wanneer dit niet het geval is, sla je deze verantwoording op in het medische dossier. Je spreekt veel verschillende soorten patiënten en jij weet hen op juiste manier te benaderen. Jij bent het visitekaartje van Heart for Health. Kom je er niet uit? Dan kan je rekenen op jouw manager, het Zorg Dichtbij team of Heart for Health collega’s waarmee je samenwerkt.

Wanneer is dit dé bijbaan voor jou? 

Om deze rol goed te vervullen hoef je nog geen ervaring te hebben in IT. Wat wel belangrijk is? Je bent geïnteresseerd in eHealth en door jouw communicatieve vaardigheden kan jij goed met verschillende soorten mensen overweg. Verder zoeken we een collega die:

  • klantvriendelijk en hulpvaardig is;
  • studeert aan een hogeschool (HBO) of universiteit (WO);
  • voor 16 tot 32 uur per week beschikbaar is;
  • een pré, maar zeker geen vereiste: affiniteit heeft met IT in de zorg.

Over Heart for Health

Heart for Health levert een elektronisch patiënten dossier (EPD) met eHealth oplossingen op het gebied van diagnostiek en monitoring. Met de in 2016 ontwikkelde Hartwacht applicatie kunnen mensen die lijden aan hartfalen, ritmestoornissen of een hoge bloeddruk, thuis gemonitord worden. Op afstand houden zorgprofessionals toezicht op de patiënten, en nemen bij afwijkingen contact met hen op.

We hebben een team van ruim 35 collega’s in Nederland en 40 collega-developers in Macedonië. De zorg écht beter en toekomstbestendig maken met IT die naadloos aansluit op de zorgpraktijk. Dat is waar wij aan werken.

Wat bieden we je?

We zijn een snelle en jonge organisatie, die mooie innovaties bouwt én natuurlijk van gezelligheid houdt. Jij krijgt de kans om relevante werkervaring op te doen en verder kennis te maken met de wereld van eHealth. We leren je graag meer over innovatieve zorg en de verschillende Hartwacht programma’s. Met jouw input lever jij een bijdrage aan de doorontwikkeling van Hartwacht en daarmee de zorg van de toekomst.

Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Een mooi salaris van €20 bruto per uur;
  • Een relevante bijbaan voor twee maanden, bij voorkeur in juli en augustus;
  • Een NS-Business Card of een reiskostenvergoeding van €0,21/km;
  • De mogelijkheid om op ons kantoor in Amsterdam of thuis te werken (remote/hybride);
  • En natuurlijk alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Hebben we je interesse gewerkt en ben je ook op zoek naar een stage? We geven je graag de mogelijkheid om na de zomerperiode stage bij ons te lopen. Verdiep je verder in innovatieve zorg door een kwalitatief onderzoek uit te voeren en verbeter hiermee de dienstverlening in de zorg.

Solliciteren? 

Benieuwd of een bijbaan bij Heart for Health iets voor jou is? Stuur ons je CV en korte motivatie, en je krijgt zeker binnen 5 dagen een reactie van ons.

Als jouw sollicitatie ons aanspreekt, nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen met Natasja Snijders (Director Sales & Projecten). Mocht je al vragen hebben, stel deze vooral. Tijdens het gesprek horen we graag meer over jou als persoon en vertellen je meer over de functie en organisatie.

Solliciteer direct via de link!

In deze rol kan je in aanraking komen met patiëntgegevens. In het kader van informatiebeveiliging en de NEN 7510/ISO 27001 vragen wij je om een VOG, een referentie en kopie van je diploma.

Meer weten?

Voor meer informatie neem contact op met de afdeling HR.

hr@heartforhealth.com
030-3070330

Scroll naar boven