Nieuwsbrief Maart 2024

Beste lezer,

Voordat we vooruitblikken op de aankomende twee maanden, kijken we nog even met een warm gevoel terug op de afgelopen twee maanden. Ook lees je in deze nieuwsbrief hoe het met de commissies gaat en krijg je meer informatie van onze sponsoren Chipsoft en MedicalPHIT. Veel leesplezier!

Afgelopen twee maanden

Nieuwjaarsborrel

Om het nieuwe jaar in te luiden, hebben we genoten van de nieuwjaarsborrel. Dit was een feestelijk succes dat extra feestelijk was door de prijzen die elk uur vielen! 

Ouderdag

Tijdens de ouderdag hebben MI studenten hun ouders laten ervaren hoe het is om in Collegezaal 3 een college te volgen en hun pauzes door te brengen op Plein J. Wij hebben ervan genoten!

Escaperoom

Op 19 januari hebben drie teams het tegen elkaar opgenomen in escaperooms! Het ene team was denderend snel, terwijl een ander team optimaal gebruik heeft gemaakt van de tijd. Gelukkig is iedereen ontsnapt en zijn daarna de kamers besproken onder het genot van een drankje.

Oud besturen uitje

Tijdens dit uitje hebben oud besturen tijdens het poolen kunnen bijkletsen. Het was een geslaagde gezellige avond!

Gala

Elk jaar weer is het gala de meest bezochte MIKpunt activiteit. De liefde hing in de lucht bij Chipsoft, die met veel zorg voor ons een gezellige activiteit en diner heeft geregeld. Daarna hebben we met z’n allen café Leentje op z’n kop gezet tijdens een spectaculair feest! Galacommissie, bedankt!

Aankomende twee maanden

Voor alle activiteiten kan via de website worden ingeschreven!

Masterlunch

Op 11 maart is alweer de tweede masterlunch. De masters die zich hebben ingeschreven kunnen van 12:00-12:30 genieten van een heerlijke lunch!

Student-docent borrel

Woensdag 20 maart zal de student-docent borrel plaatsvinden. Van 17:00-19:00 zal er in verschillende teams gestreden worden in een pubquiz. Na 19:00 is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen én zal de MIKpunt merch worden uitgedeeld! Dit mag je niet missen!

Kroegentocht

Ook dit jaar is de MIKpunt kroegentocht weer een feit! Dinsdag 12 maart zullen de MIKpunt leden die zich hebben ingeschreven verschillende kroegen in Amsterdam onveilig maken. Voor maar liefst €6,- krijg je in 4(!) kroegen het eerste biertje van ons! Inschrijven maar!

Buitenlandse reis

De buitenlandse reis gaat dit jaar naar Budapest en wij hebben er enorm veel zin in! Helaas zit de reis dit jaar al vol en is het niet meer mogelijk je in te schrijven. Maar niet getreurd, volgend jaar gaan we weer op reis!

Minigolf

Op 10 april zullen we gaan minigolfen! De aanmeldingen zijn nog niet open, maar houdt vooral onze socials in de gaten om direct op de hoogte te zijn van wanneer je je kan aanmelden!

Beerpong Borrel

22 april kan je ook alvast in de agenda zetten als Beerpong Borrel! Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden in een potje beerpong of stresspong!

Commissie updates

Gala: “Het gala is natuurlijk afgelopen week geweest en het was een enorm geslaagde avond! Er zijn diverse rozen uitgedeeld, wijntjes gedronken, leukste koppel uitgekozen en heel wat biertjes genuttigd in de stad. Al met al hebben wij er erg van genoten, liefs Galacommissie 2023-2024”

BuReCo: “Eind maart gaan we met zijn allen op reis naar Budapest. De commissie is druk bezig met de puntjes op de i zetten, maar het beloofd al een hele leuke reis te worden.”

Lift: “We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de reis en het belooft een erg leuk weekend te worden! Je kunt je al inschrijven, mis het niet en meld je snel aan! 🙂 ”

Almanak: “We zijn nu druk bezig met zorgen dat voor elke activiteit iemand een stukje schrijft! Wil jij ook graag bijdragen aan de almanak? Neem dan contact op met de commissie!”

Sponsoren:

Chipsoft:

Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent.

Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX – die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg kunnen bieden.

Met gepassioneerde developers en consultants, die stuk voor stuk hart hebben voor de zorg, ontwikkelt het bedrijf vanuit Amsterdam, Antwerpen, Heerenveen en Hoogeveen oplossingen die de registratielast voor zorgverleners vermindert, de samenwerking tussen zorginstellingen verbetert en de patiënt meer regie geeft over zijn of haar behandeling. ChipSoft ontzorgt hiermee grote academische ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, GGZ-instellingen, zelfstandige klinieken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstanties.

Met HiX als totaaloplossing voor de zorg zijn zorginstellingen van allerlei omvang altijd klaar voor nu én voor de toekomst. Daarin speelt digitale samenwerking en gegevensuitwisseling tussen alle partijen rondom de patiënt een steeds grotere rol.

Help jij graag mee de zorg verbeteren met slimme ICT? Stuur dan een mail naar recruitment@chipsoft.com.

MedicalPHIT:

Master Stageopdracht bij MedicalPHIT: Ontdek je potentieel!

Wil je de wereld verkennen van consultancy in de zorg? Bij MedicalPHIT verbinden we graag studenten met een passie voor medische informatica en technologie met consultancy in de zorg.

Ben je een laatstejaars masterstudent en op zoek naar een opdracht vol uitdaging en innovatie? MedicalPHIT bied je de unieke kans om deel uit te maken van ons team en je eigen frisse ideeën tot leven te brengen.

Wij waarderen jouw initiatief en moedigen het delen van eigen projectvoorstellen aan. Bij ons krijg je de begeleiding van inhoudelijk experts met jarenlange ervaring, die je ondersteunen van start tot afronding van je project.

We zoeken gemotiveerde masterstudenten die hun kennis willen uitbreiden in een dynamische omgeving. Heb je een interessant idee of project? Laat het ons weten!

Zet de volgende stap in je carrière bij MedicalPHIT, waar je de ruimte krijgt om te groeien, te ontdekken en mogelijk je toekomstige werkgever te ontmoeten.

Hopelijk heb je veel plezier gehad tijdens het lezen van deze nieuwsbrief. Over twee maanden zul je de volgende in je mailbox kunnen verwachten.

Heel veel liefs,

Anne

Scroll naar boven