Nieuwsbrief Mei 2024

Beste lezer,

Deze nieuwsbrief begin ik met een dubbel gevoel. Het voelt alsof mijn bestuursjaar nog maar net goed van start is, maar wij gaan binnenkort op zoek naar het 29ste bestuur der MIKpunt! Lijkt het jou nou fantastisch om een jaartje aan de slag te gaan voor de leukste studievereniging die MI te bieden heeft? Vanaf 14 mei kan je je aanmelden door een mailtje met CV & motivatiebrief te sturen naar aanmeldingen@mikpunt.org !

Verder zullen we ook deze nieuwsbrief eerst even terugblikken op de afgelopen twee maanden. Daarna blikken we vooruit op de aankomende twee maanden.

Afgelopen twee maanden

Masterlunch

De tweede editie van de masterlunch was wederom een succes! Iedereen heeft genoten van de heerlijke broodjes die Kai voor ons heeft gemaakt. Bedankt Kai!

Student/Docentborrel

Tijdens deze borrel werd er in een spannende pubquiz gestreden door verschillende teams van docenten en studenten. Uiteindelijk is het team Ratatata er met de winst vandoor gegaan. Gefeliciteerd!

Kroegentocht

Inmiddels is de kroegentocht een jaarlijks terugkomende activiteit. Iedereen heeft kunnen genieten van heerlijke drankjes bij de verschillende kroegen en de gezelligheid die overal was, waar MIKkers waren. Tot volgend jaar!

Buitenlandse reis

In het paasweekend vond de spetterende buitenlandse reis plaats! De commissie had een denderende reis neergezet voor iedereen. Het weer in Budapest zat ook ontzettend mee en we hebben heerlijk met korte mouwen en korte broeken door de stad gewandeld. Ik vraag me af of de BuReCo van volgend jaar deze reis kan overtreffen… 😉

Karaoke

Tijdens de karaoke hebben veel leden de longen uit hun lijf gezongen op verschillende hitjes. Een daverend succes!

Beerpong borrel

Tijdens deze borrel hebben zestien teams in een bloedstollende strijd het tegen elkaar opgenomen in wedstrijdjes beerpong. Na een spannende finale zijn Noortje en Roos er met de winst vandoor gegaan! Gefeliciteerd dames!

Aankomende twee maanden

VVV-tjes borrel

Op 7 mei vindt de VVV-tjes borrel plaats. Als je nog niet je VVV-tjes hebt opgetrommeld, doe dit dan snel en laat even weten met hoeveel je langskomt 😉 Tot dan!

Liftweekend

Tijdens het pinksterweekend zal het liftweekend plaatsvinden! We gaan in duo’s liftend naar de eindbestemming, wie zal het eerste aankomen? Het belooft in ieder geval een heerlijk weekend te worden!

Sportactiviteit

De jaarlijkse sportactiviteit staat dit jaar gepland op dinsdag 28 mei. We gaan nog niet zeggen wat we gaan doen, maar je hoeft in ieder geval niet je zwembroek mee te nemen!

Commissie bedankdag

Om de commissie leden van dit jaar te bedanken voor hun fantastische inzet en hun bijdrage aan de fantastische activiteiten dit jaar, zullen ze in het zonnetje worden gezet. Binnenkort zullen alle commissieleden hierover een berichtje ontvangen!

Hopelijk hebben jullie weer genoten van de nieuwsbrief, de volgende editie kan je 1 juli in je inbox verwachten.

Heel veel liefs,

Anne

Scroll naar boven