Nieuwsbrief November 2023

Beste lezers,

De reden waarom je nu pas de nieuwsbrief krijgt in plaats van begin september is door een technisch probleem. Hierdoor zullen de nieuwsbrieven de volgende periode via de normale mail worden verzonden. 

Veel leesplezier.

Liefs,

Bestuur 27 en bestuur 28 

Afgelopen maanden 

In de afgelopen maanden is er weer genoeg gebeurd. Dit waren de laatste bestuursmaanden voor bestuur 27 waarna zij het stokje gaan overdragen aan bestuur 28. In september begonnen wij met de opening van het academisch jaar. Hier werd samen met OTMI een hele leuke barbeque georganiseerd. Ook werden hier de onderwijsprijzen uitgedeeld. Nog een felicitatie aan alle docenten die hier hebben gewonnen! Niet lang daarna werd het openingsdiner gehouden. Hier kon iedereen in zijn of haar mooiste flower power outfit met elkaar bijpraten over de vakanties onder het genot van een heerlijke pizza. Het weer was fantastisch en het was een enorm geslaagde borrel. 

In oktober is er een borrel gehouden waar allerlei spelletjes gedaan konden worden. Van beerpong spelletjes op de poultafel naar 30 seconds, iedereen was lekker fanatiek. Ook werd er op deze borrel de almanak uitgedeeld. Achterin het mooie boekje stond een vriendenboekje waar iedereen mazaal in ging schrijven bij elkaar. Dat was echt heel erg leuk om te zien! Verder was dit een rustige maand en ook de laatste maand van bestuur 27. 

Dit was het laatste stukje wat ik voor de nieuwsbrief heb geschreven. Hopelijk heb je genoten van alle andere nieuwsbrieven van het afgelopen jaar. Nu zal ik het stokje doorgeven aan Anne. Het was een mooi jaar en hiermee is bestuur 27 afgetreden en bestuur 28 neemt het over! 

Liefs, Nienke

Commissies

De commissies voor 2023-2024 zijn gevormd! Aanstaande vrijdag zullen de leden op de instagram en onze website worden bekendgemaakt. We wensen de commissies veel plezier en succes bij het vervullen van hun taken!

Komende twee maanden

De winter nadert, en we hebben een aantal spannende evenementen op de agenda staan om je warm te houden en je sociale leven te verrijken. Hier is een overzicht van de aankomende activiteiten:

1 November 2023 – Biercantus

We zijn verheugd om te zien dat de inschrijvingen voor de Biercantus op 1 november al volledig zijn volgeboekt. Dit belooft een geweldige avond te worden vol muziek, gezang en plezier. Voor degenen die zich hebben ingeschreven, houd je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Voor degenen die deze keer hebben gemist, maak je geen zorgen; we hebben nog meer geweldige evenementen gepland!

22 November 2023 – Sinterklaasborrel

Op 22 november is het weer tijd om te borrelen! Het thema voor deze avond is Sinterklaas, dus trek je beste Sinterklaas- of Piet-outfit aan en kom langs voor een avond vol leuke activiteiten, verrassingen en lekkernijen. We kijken ernaar uit om samen in de Sinterklaasstemming te komen!

11 December 2023 – Netwerkborrel

Op 11 december nodigen we je uit voor een netwerkborrel waar je waardevolle contacten kunt leggen met onze sponsoren en mogelijkheden kunt ontdekken voor stageplekken. Dit is een uitstekende gelegenheid om je professionele netwerk uit te breiden en carrièrekansen te verkennen. Meer details over dit evenement en deelnemende bedrijven, worden binnenkort bekendgemaakt.

Website

Ontdek onze vernieuwde website: mikpunt.org

Hierop kun je de MIKpunt agenda vinden waarop alle geplande activiteiten te zien zijn, soms wel eerder dan de promo! Je kunt zelfs de agenda aan je eigen digitale agenda koppelen! Zodra er updates komen in de MIKpunt agenda zullen deze ook automatisch worden doorgevoerd naar je eigen agenda. Verder kun je nog informatie en leuke weetjes vinden over het nieuwe bestuur, dus neem vooral een kijkje!

Bestuur 28

Met veel enthousiasme zullen wij, Arthur, Anne, Nomin, Alessio, Joël en Kai, het stokje overnemen van bestuur 27. Wij kijken er ontzettend naar uit om aankomend jaar activiteiten voor jullie te organiseren. Hieronder de constituering:

Voorzitter: Arthur Hoogerbrug

Secretaris: Anne de Boer

Penningmeester: Nomin van Dodewaard

Interne PR: Alessio Hofman

Commissaris Acquisitie & Externe PR tevens Vice-voorzitter: Joël van der Roest

Commissaris Onderwijs: Kai Rook

Dit bestuursjaar zal ik als secretaris jullie voorzien van de MIKpunt nieuwsbrieven. Ik kijk er naar uit om jullie op de hoogte te houden van de activiteiten en andere belangrijke MIKpunt zaken. Over twee maanden kunnen jullie de volgende nieuwsbrief in je inbox zien verschijnen.

Heel veel liefs, 

Anne

Scroll naar boven