Bestuur 28

MIKpunt is de studievereniging voor studenten Medische Informatiekunde (MI) en Medical Informatics aan de UvA (ook wel MIKkers genoemd). De vereniging bestaat al sinds 1 oktober 1996 en telt op dit moment ongeveer 150 leden, waaronder bachelorstudenten, masterstudenten en alumni.  Wij organiseren zowel studie gerelateerde activiteiten als recreatieve activiteiten. MIKpunt is opgericht om jou en je mede MIKkers dichter bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met de verschillende aspecten uit het vakgebied en bedrijfsleven. Ook behartigen wij jouw belangen als MI student.

Op het gebied van studie-gerelateerde activiteiten, organiseren we jaarlijks de netwerkborrel en de student-docent borrel. Tijdens de netwerkborrel kun je gezellig een praatje maken met vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die geïnteresseerd in MIKkers zijn, oftewel, je toekomstige werkgevers! Ook organiseren wij in samenwerking met bedrijven Inhouse-dagen, waarbij je langs gaat bij een bedrijf om een kijkje te nemen en uit te zoeken wat het nou inhoudt om te werken als MIKker. Tijdens de docent-studentborrel houden we een leuke pubquiz waarbij je onder het genot van een biertje je docenten nog beter leert kennen.

Ook organiseert MIKpunt elk jaar een aantal activiteiten die los van de studie staan. Gewoon, om ook eens iets leuks buiten al dat studeren te doen. Voorbeelden hiervan zijn de filmavond, kroegentocht, Mystery Event en bqq’s. Ook organiseren we jaarlijks een geweldige buitenlandse reis en een fantastisch gala! Ga naar Activiteiten om een volledig overzicht te zien van alle activiteiten die wij organiseren.

Lid worden?

Ben je al Medische Informatiekunde of Medical Informatics student of ga jij volgend jaar Medische Informatiekunde studeren? Word dan lid van MIKpunt om geen gezelligheid te missen! Klik hier voor meer informatie.

Support de studievereniging!

Voel je zo veel liefde voor MIKpunt dat je een steentje extra wil bijdragen? Heb je passie voor het organiseren van activiteiten? Solliciteer dan naar een plek in het bestuur of een commissie! Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven