De reiscommissie bestaat doorgaans uit 5 personen, inclusief begeleidend bestuurslid. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de reis en zorgen jullie dat de studenten een leuke tijd hebben. De bestemming mag de commissie zelf beslissen, net zoals de indeling van de dagen.
Ook moet gedacht worden aan inschrijvingen, vervoer en verblijf. Ben je verantwoordelijk en wil je iets extra’s doen voor je studiegenoten? Let dan goed op voor de sollicitaties en wie weet maak jij dit jaar deel uit van de reiscommissie.

2023-2024

Van links naar rechts, van boven naar onder: Nomin van Dodewaard, Joost Wagemans, Olaf Piek, Reza Celebi, Bram Schut en Arthur Hoogerbrug

2022-2023

Van links naar rechts, van boven naar onder: Arthur Hoogerbrug, Nienke Heemskerk, Marc Kentstra, Rosa Koenen, Alessio Hofman en Frederique Pronk.

2021-2022

Van links naar rechts, van boven naar onder: Sabine Maneschijn, Tim Lander, Jessica Wulffers, Tess Keet, Julia Bartelds en Mirte van Leijenhorst.

2020-2021

Van links naar rechts, van boven naar onder: Michelle Reijns, Nina Bakker, Merijn van Toledo, Joost Wagemans, Chi-Him Ng en Rosalie Groeneveld.

2019-2020

Van links naar rechts, van boven naar onder: Daan de Regt, Froukje Teunissen, Neha Gupta, Eva van Eekelen, Chantal Vogels en Myrthe Hanssen.

2018-2019

Van links naar rechts, van boven naar onder: Emma Sluijter, Rob Kloosterman, Pleuntje Binnerts, Evelyn Boerrigter, Annika Dokter en Gijs Gunzeln.

2017-2018

Van links naar rechts: Clyde Tran, Noël Bainathsah, Noa Jansen, Sasja de Ruijter, Rick Lansink en Melissa van den Berge.

2016-2017

Van links naar rechts: Roy Vermeulen, Imca Pape, Youri Broekhuizen, Inez Sikkel en Jop Hoenderdos.

2015-2016

Van links naar rechts: Jop Hoenderdos, Laira Fransen, Savannah Glaser, Tim Verhagen en Nawa Azizi.

Met de bus van Amsterdam naar Eindhoven en daar het vliegtuig in om zo te landen in Warschau! We verbleven in een hostel op loopafstand van het centrum en uitgaansgelegenheden.

2014-2015

Van links naar rechts: Suzanne van der Lee, Rolien Lucker, Rowan Okcuoglu, Savannah Glaser en Heleen Werges.

De reis ging naar Brugge per trein. We verbleven op een camping in huisjes en namen de bus naar het centrum om daar lekkere chocolade, friet en bier te proeven.

2013-2014

Dominique Stoverink, Laura Bijman en Roy Vermeulen.

De eerste reis ging naar Praag! We vlogen vanaf Amsterdam en verbleven in een hotel in de stad. Er was afwisseling tussen culturele- en studie-gerelateerde activiteiten.

Scroll naar boven