De galacommissie bestaat doorgaans uit 4 à 5 personen, inclusief begeleidend bestuurslid. Samen ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het gala. De indeling hiervan is vrij, zo kunnen jullie ervoor kiezen het gala vooraf te laten gaan met een diner of juist een knalfeest te organiseren.
Jullie kiezen de locatie, de muziek en het thema zelf, maar moeten ook eventuele catering en versiering verzorgen. Kortom, genoeg om je creativiteit in kwijt te kunnen als je iets extra’s wilt doen naast je studie! Interesse? Let dan goed op voor de sollicitaties!

2023-2024

van links naar rechts, van boven naar onder: Nienke Heemskerk, Joël van der Roest, Kai Rook, Destiny Wagijo, Laura van den Acker, Rosa Koenen

2022-2023

Van links naar rechts: Theodorus Haaker, Max Grimberg, Dima Naji, Hidde Wesselink, en Tim Lander.

2021-2022

Van links naar rechts, van boven naar onder: Jesse van der Veken, Marc Kentstra, Anna Kleve, Sabine de Wit, Jason Wijono en Ralph van Eijk.

2020-2021

Van links naar rechts, van boven naar onder: Sabine de Wit, Etienne Bordes, Lissa van Lunteren, Jade Tjitradiwangsa, Jelmer Pols en Joey Moonen.

2019-2020

Van links naar rechts, van boven naar onder: Jeroen Klein, Eva van Eekelen, Etienne Bordes, Nina Bakker en Evelyn Boerrigter.

2018-2019

Van links naar rechts, van boven naar onder: Ilse de Boer, Pleuntje Binnerts, Lisa Elderhorst, Badr Chaoui en Eva van Eekelen.

2017-2018

Nathalie Bijleveld, Lisa Elderhorst, Kim Gerrits, Harriët de Groot en Foppe Crezee.

2016-2017

Van links naar rechts: Thomas Engelsma, Sharon Janssen, Savannah Glaser, Laira Fransen en Suzanne van der Lee.

2015-2016

Van links naar rechts: Thimon van Gestel, Suzanne van der Lee, Youri Broekhuizen, Ilse Griffioen en Sharon Janssen.

Het gala vond plaats in het HLMS (haarlemmermeerstation). Na een heerlijk driegangendiner aan een mooi gedekte tafel met catering, vond een spetterend feest plaats met DJ.

2014-2015

Van links naar rechts: Laira Fransen, Ben de Haan, Eva Surquin en Suzanne van der Lee.

Het gala vond plaats in de Badcuyp. Na een driegangendiner met catering verzorgd door de commissie, vond er een leuk feestje plaats met verzoeknummers in een afspeellijst.

Scroll naar boven