Furore Conclusion is een ICT-specialist. Met opdrachtgevers in de gezondheidszorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner zijn we betrokken bij tal van digitale toepassingen en innovaties, zowel voor de patiëntenzorg als bedrijfsvoering van ziekenhuizen en zorginstellingen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Dat doen we op drie vlakken: het elektronisch patiëntendossier (EPD), Data en Software Engineering.

Een unieke combinatie onder één dak, die jou alle ruimte biedt om de breedte van het ZorgICT vakgebied te ontdekken. Wil je alles over het elektronisch patiëntendossier leren? Of duik je liever in de wereld van dataverzameling, –uitwisseling en -toepassing? Bij Furore Conclusion is het allemaal mogelijk. Het team van Furore Conclusion bestaat uit ruim 90 collega’s die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Word ook onderdeel van dit enthousiaste team, als stagiair, trainee of junior collega.

Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met het Young Professional Programma begeleiden je vanaf de eerste stap in jouw carrière bij Furore Conclusion, zodat jij als consultant of specialist een vliegende start maakt. www.conclusion.nl/furore

Scroll naar boven