Vind jij IT en zorg interessant? Bij Heart for Health helpen we je om een vliegende start te maken in je loopbaan. Of je nu aan het begin van je studie/carrière staat of al enige ervaring hebt opgedaan. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar verdere ontwikkeling en zijn er om je daarin te ondersteunen.

Bij Heart for Health werken wij met zo’n 60 collega’s in Amsterdam en Macedonië aan de beste IT oplossingen voor de zorg. Sinds 2007 bouwen we elektronische patiëntendossiers (EPD) en lanceren we succesvolle zorg op afstand concepten, zoals Hartwacht. We zijn groot genoeg om op nationaal en internationaal niveau een verschil te maken, maar ook klein genoeg om een hechte en flexibele werkomgeving te behouden. Onze passie ligt in het leveren van uitstekende IT-oplossingen die de efficiëntie en kwaliteit van de zorg verbeteren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan IT die naadloos aansluit op de zorgprocessen waardoor jij echt het verschil maakt.

Werken bij Heart for Health betekent dat je komt te werken met een groep energieke collega’s met een hart voor de zorg en IT. Wij bouwen aan een divers team van slimme, aardige en gepassioneerde mensen. Mensen die net als wij gedreven zijn om de zorg te verbeteren én toekomstbestendig te maken. Heb jij interesse in een rol binnen ons finance, communicatie, eHealth, data of het medische team?

Stage, bijbaan of een (starters)functie?

Als jij wilt bijdragen aan zorginnovaties en de mogelijkheid wilt hebben om jouw stempel te drukken op de toekomst van de gezondheidszorg, dan is Heart for Health een goede plek voor jou. Word lid van ons leuke team en ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben. Samen werken we aan betere zorg.

Afhankelijk van jouw achtergrond zorgen we voor passende begeleiding en kennis zodat jij je werk goed kunt doen. Of je nu wil groeien in development, design of consultancy, we zijn regelmatig op zoek naar IT-talenten. Benieuwd of een jonge organisatie, die sterke innovaties bouwt én natuurlijk van gezelligheid houdt, iets voor jou is? We denken graag met je mee of er nu – of in de toekomst – een passende rol voor je is.

Meer weten over (werken bij) Heart for Health?

Vraag het aan onze HR adviseur Roos van de Water via hr@heartforhealth.com. Liever bellen of appen? Dat kan via 06 – 10 32 17 50. We beantwoorden graag je vragen en helpen je om te ontdekken of Heart for Health de juiste plek voor jou is.

Wil je op de hoogte blijven van onze organisatieontwikkelingen? Kijk voor meer informatie en onze vacatures op onze website en LinkedIn.

Scroll naar boven