Wie wij zijn?

MedicalPHIT is de expert op het gebied van gegevensuitwisseling, interoperabiliteit en IT in de zorg.

We pakken graag het management op van grote landelijke programma’s. Ook bouwen we mee aan systemen en applicaties waar zorgprofessionals en patiënten mee werken. Uiteraard op basis van internationale standaarden. We zijn je rechterhand tijdens het inkoopproces en zorgen dat ook de implementatie soepel verloopt.

Afstuderen | stagelopen bij het leukste bedrijf van Nederland ?

Ben jij je master aan het afronden en zoek je een afstudeeropdracht die bijdraagt de ICT dienstverlening van de zorg en overheid te verbeteren? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken ambitieuze en ondernemende studenten die verder willen groeien in het consultancy-vak op het gebied van interoperabiliteit.

Wij bespreken graag de concrete mogelijkheden. Die we daarna met je tweaken naar een passende afstudeeropdracht.  Heb je zelf een interessant idee, dan horen we dat graag!

Wanneer je afstudeert bij MedicalPHIT betekent dit dat je werkt aan uitdagende en innovatieve opdrachten. We zorgen ervoor dat je onderdeel uitmaakt onze organisatie en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, doet ervaring en kennis op vanuit de organisatie, hebt flexibele werktijden en krijg je de mogelijkheid kennis te maken met je mogelijke toekomstige werkgever.

Scroll naar boven