Werken bij Performation: Voeg improving healthcare toe aan jouw cv!

 Gaat jouw hart sneller kloppen van het beter maken van de zorg, maar ben je niet gemaakt om aan het bed te staan? Bij Performation gebruiken we data en slimme oplossingen om ons steentje bij te dragen. Wij beantwoorden vraagstukken van ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Daarbij kiezen we altijd voor de beste oplossing*, niet de makkelijkste of meest voor de hand liggende. Zo zorgen we voor merkbare impact op de zorg.

* We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het soort oplossingen. Hieronder leggen we meer uit over wat we doen.

Iets meer over ons

We zijn trots te kunnen zeggen dat we de zorg al 20+ jaar verder helpen. Dit doen we met een team van meer dan 120 enthousiaste professionals; een mix van consultants, technische consultants en developers.  Naast hard werken is er ook ruimte voor teambuilding, poolen en tafeltennissen op kantoor, een ski-trip en andere spontane, gezamenlijke activiteiten. Het is belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en op jouw manier waarde toevoegt aan zowel jouw team als de zorg.

5 gebieden

We werken in 5 business area’s: data-analytics, capaciteitsmanagement, financieel, zorgregistratie en datagateway. Alle area’s helpen een zorgorganisatie verder, binnen hun eigen expertisegebied. Waar kan, werken business area’s ook samen om tot de beste oplossing te komen. Zo werk je met veel verschillende collega’s samen.

Data-analytics

In de zorg wordt enorm veel informatie verzameld. Van patiëntgegevens tot overheadkosten. Maar hoe gebruik je die data om organisaties verder te helpen? Daar heb jij antwoorden op. Wij geven jou de ruimte om die antwoorden vorm te geven.

Je ondersteunt een zorgorganisatie bij het verzilveren van hun goudmijn aan data. Met een Datawarehouse maken we gegevens van een zorgorganisatie toegankelijk én vullen we het aan met bijvoorbeeld benchmarkinformatie en andere openbaar beschikbare data. Zo geven we ze net dat beetje extra.

Capaciteitsmanagement

Je hebt vast artikelen gelezen over het personeelstekort in de zorg en zorgorganisaties die kampen met capaciteitsproblemen. Jeuken jouw handen om aan de slag te gaan na het lezen van deze, zo lijkt het, onoplosbare puzzels? Dan heten we je graag welkom bij team Capaciteit. Met een mix van consultants en developers bieden we advies en software om de puzzel op te lossen. Het doel: optimale inzet van capaciteit, goede werkomstandigheden en kwalitatief goede zorg. Bonus: we organiseren twee keer per jaar de TOPclass Healthcare Capacity Management.

Financieel

Hoe je het ook wendt of keert: financiën zijn belangrijk, ook in een zorgorganisatie. Enerzijds om te zorgen voor een financieel gezonde organisatie, anderzijds om publieke middelen optimaal te besteden. Maar hoe bepaal je of het geld inderdaad optimaal wordt besteed? Daar breek jij jouw hoofd over als lid van team Financieel.

We identificeren waar een zorgorganisatie verder kan optimaliseren en helpen met zowel consultancy als software deze optimalisaties te realiseren. Zo geven we zorgorganisaties grip op financiën.

Zorgregistratie

Een goede administratie is een must voor een financieel gezonde zorgorganisatie en kost vaak veel tijd en moeite. We helpen zorgorganisaties niet alleen bij de basis op orde krijgen, ook ondersteunen we ze bij verdere ontwikkeling van de administratie. Denk aan tekstanalyses en robotisering.

Ook hier werken we met een mix van consultancy en software. We adviseren en denken mee over de vraagstukken waar een organisatie mee kampt én we bieden software om de controle zorgregistratie en -administratie mee te vergemakkelijken.

Datagateway

Er zit vaak veel tijd in het verzamelen, normaliseren, valideren en verrijken van de data, voordat je echt waardevolle analyses en inzichten kunt ontwikkelen. Daarom is de datagateway ontwikkelt. We noemen de datagateway ook wel de ‘stekkerdoos’ van Performation. Hiermee lezen we de brongegevens van een zorgorganisatie dagelijks uit, structureren we de data en zorgen we ervoor dat de eindgebruiker de gegevens zo goed mogelijk kan gebruiken. Het vormt bij veel van onze klanten de basis waar onze software op draait.

Iets meer over het landschap waar je in terecht komt

De zorg is altijd in beweging. Budgetten dalen, de complexiteit neemt toe en de kwaliteitsstandaarden worden steeds hoger. Goede informatievoorziening om de juiste besluitvorming op te baseren is niet meer belangrijk, het is cruciaal. Wij helpen zorgorganisaties deze ontwikkelingen op te vangen en veranderingen te navigeren.

Genoeg over ons! Wij willen meer weten over jou. Laat jouw gegevens bij ons achter middels een open sollicitatie via onze website https://performation.com/werken-bij/ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toch nog prangende vragen die niet kunnen wachten? Stuur onze collega Nick dan een appje op 06-2849 6503, hij helpt je graag verder.

Scroll naar boven