PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy op het snijvlak van zorg en IT en is werkzaam in zowel ziekenhuizen als laboratoria. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van het EPD, Connected Care en het LIS. Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria.

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen doen wij dagelijks waar onze passie ligt: Ziekenhuizen ondersteunen in (IT) procesoptimalisatie zodat zorgprofessionals zich volledig kunnen focussen op wat écht belangrijk is in de zorg: Zorg leveren. Dit sluit aan op onze missie, ‘Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen’.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen & opleiding en optimalisatie. Afhankelijk van de wensen van ziekenhuizen bieden wij projectleiding, steken we de handen uit de mouwen bij implementaties, verzorgen we het beheer of nemen we de testcoördinatie op ons.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een zorg & IT traineeship?

Het eerste jaar staat in het teken van jezelf ontwikkelen, trainingen volgen en gave nieuwe opdracht doen.

Het traineeship staat in het teken van jezelf ontwikkelen tot consultant. Je gaat dit traject aan met twee of drie andere young professionals. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je onderling en met je andere collega’s een band op.

De eerste maand volg je trainingen op het vlak van het EPD, persoonlijke ontwikkeling, projectmanagement, IT- en consultancyvaardigheden. Daarna ga je meteen met je eerste opdracht aan de slag in of voor een ziekenhuis.

Gedurende het hele jaar volg je, naast je opdracht, nog verdiepende trainingen en word je begeleid door een buddy. Ook na dit eerste jaar blijf je jezelf ontwikkelen, trainingen volgen en gave nieuwe opdrachten.

Scroll naar boven