Sectra bereidt de zorg voor op de toekomst, help je mee?

Sectra maakt en implementeert de systemen waarin beelden van Radiologie, maar ook Pathologie en Cardiologie worden opgeslagen. Denk daarbij aan Röntgenfoto’s, CT-onderzoeken of Hartkatheterisatie-beelden. Artsen bekijken deze beelden in het Sectra-systeem (PACS / Enterprise Imaging) om vervolgens een ziektebeeld te kunnen vaststellen en een behandeling te kunnen starten. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is dat zo’n programma snel en betrouwbaar is en de arts goed helpt om een diagnose te stellen.

Als student ben je bij ons zeker welkom voor een stage of bijbaan. Als werkstudent zien we je graag in bijvoorbeeld ondersteuning van projectwerk of door het uitvoeren van interne opdrachten. Ook hebben we inmiddels een aantal jaar ervaring in het begeleiden van Bachelor of Master stagiairs, waarbij we de opdrachten samen afstemmen en passend (en leuk) maken.

Sectra heeft een open cultuur met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Maar ook zeker voor gezelligheid! We werken veel met elkaar samen. Op kantoor (Almere) pakken we geregeld ook een drankje om een mooie werkdag of –week af te sluiten. Ook is er mogelijkheid om mee te sporten.

Ook bijdragen aan betere zorg? Laat ’t ons zeker weten als je geïnteresseerd bent in een bijbaan of op zoek bent naar een stage!

Scroll naar boven