Support Consultant

Doe als werkstudent ervaring op in het ondersteunen van medisch personeel en roosterplanners bij het samenstellen van hun roosters!

Bij Performation, waarvan MedWeb sinds 2 jaar onderdeel is, zijn we op zoek naar een werkstudent! Onze organisatie, met binnenkort een nieuw kantoor in Zeist, is een dynamische en groeiende speler die ziekenhuizen ondersteunt en adviseert op het gebied van capaciteitsmanagement, zorgregistratie, financiën en data.

Wat ga je doen als Werkstudent?

Je gaat aan de slag voor ons product MedSpace, een roosterprogramma voor medisch specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel in ziekenhuizen. Wij bieden ondersteuning en support en zijn daarin veeleisender dan onze klanten. We bouwen software, complexe code en zijn tegelijkertijd voor onze eindgebruiker toch simpel in gebruik. De uitvoering van dat kunststukje onderscheidt ons van onze concurrenten. Bovendien werken we internationaal.

Bij MedWeb werken we met ongeveer 15 collega’s. We vinden het belangrijk dat onze klanten vrijwel direct geholpen worden. Daarom ligt als Werkstudent jouw focus op het ondersteunen van de helpdesk. Onze helpdesk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00-17:00. We zijn op zoek naar iemand die minimaal 8 uur per week beschikbaar is om onze klanten via mail en telefoon te helpen met het gebruik van MedSpace.

Als je het helpdeskwerk snel onder de knie krijgt, willen wij jou de mogelijkheid geven om onze software te implementeren bij nieuwe en bestaande klanten. Je vraagt dan o.a. informatie op bij onze klanten om een goede eerste opzet van het rooster te maken, plant en geeft instructies bij hen op locatie of via Teams en volgt het gebruik van het product op. Lijkt jou dit een leuke bijbaan en wil je voordat je afgestudeerd bent al werkervaring opdoen in de wereld van Zorg & IT? Dan is dit jouw ideale bijbaan voor naast je studie!Jouw werkplek wordt Hilversum. Vanaf halverwege mei verhuizen wij naar Zeist.

Wat hebben wij jou te bieden als werkstudent?

 • Bij voorkeur 16 uur maar minimaal 8 uur per week;
 • Een financieel leuke vergoeding die past bij jouw werkzaamheden;
 • Werktijden in overleg maar binnen kantoortijden van ons bedrijf (ma t/m vr 9:00-17:00);
 • Bij voorkeur uren op vaste momenten in de week.

Wat zien wij graag terug in jouw profiel?

 • HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Affiniteit met klantcontact via telefoon en e-mail;
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
 • Goed in plannen en multitasken;
 • Autorijbewijs is een pré.

Wat bieden wij als organisatie jou nog meer?

 • Een team van leuke en gemotiveerde collega’s;
 • Een professionele werkomgeving om relevante werkervaring op te doen;
 • De ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Flexibele werklocaties en -uren (tijdens de openingstijden van onze helpdesk);
 • We ondernemen veel met elkaar, onder andere bedrijfsfeestjes, teamuitjes en/of sportieve activiteiten – we zijn een hechte club;
 • Dagelijks verse lunch;
 • En daarna…. Een potje poolen?

Solliciteer Direct

Reageer dan op deze vacature en neem contact op met Nick Nooij, onze recruiter, via vacature@performation.com of 06-2849 6503. Heb je nog vragen? Je mag Nick altijd bellen, mailen of appen. Schroom zeker niet dit te doen!

Wie zijn wij?

Performation is een Healthcare intelligence-bedrijf dat zorgaanbieders slimme software en consultancy biedt om grip te krijgen op zorgprocessen. Met name op het gebied van capaciteitsmanagement, financiën, zorgregistratie, managementinformatie, roostering voor medisch specialisten en de Patient Journey App. Kort gezegd: we geven de zorg in Nederland de juiste tools om de juiste zorg op de juiste plek te leveren. De zorg is namelijk altijd in beweging. Binnen de zorg dalen de budgetten, neemt de complexiteit verder toe en worden de kwaliteitsstandaarden steeds hoger. Het leveren van de juiste informatievoorziening om complexe besluitvorming op te baseren is daarom belangrijker dan ooit.

Zodoende werken er bij Performation enerzijds veelzijdige slimme koppen die samen die tools bedenken, slimme analyses uitvoeren en onze klanten op basis hiervan goed kunnen adviseren. In totaal zijn we met zo’n 160 collega’s. Naast hard werken is er ook ruimte voor teambuilding, borrels, poolen op kantoor, een ski-trip en andere spontane, gezamenlijke activiteiten.

Vanaf mei 2024 gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor in Zeist (Nieuweroordweg 1). Deze nieuwe locatie biedt een scala aan diverse werkplekken zodat jij kan werken hoe jij dat wilt en heeft bovendien de beschikking over een sportschool. Daarnaast is deze locatie ook makkelijk te bereiken middels het OV.

*Bij aanname vragen wij u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scroll naar boven