Trainee Implementatieconsultant bij Furore Conclusion

Bij Furore Conclusion doorloop je een Traineeship, waarbij je dicht bij de operationele zorg staat en vanaf het begin zorgverleners ondersteunt met ICT. Werk dat ertoe doet, zoals het;

 • nauw betrokken zijn bij het inrichten, uitbreiden en optimaliseren van een elektronisch patiëntendossier (EPD) vanuit je expert rol als applicatiespecialist.  
 • in kaart brengen van processen, het inrichten van het EPD tot het uitvoeren van testen en ontwikkelen van opleidingsmateriaal.
 • advies en begeleiding geven aan de klant.

Hoe dit er concreet uitziet?
Jouw carrière begint met een opleidingstraject. Hier staat het elektronische patiëntendossier (EPD) centraal. Binnen dit traineeship wordt je opgeleid in één van de twee grootste EPD’s in Nederland: Epic of ChipSoft HiX. Je leert hoe je zowel lopende als nieuwe implementatietrajecten begeleidt. Die implementaties maak je van dichtbij mee bij een van onze opdrachtgevers (ziekenhuizen). Je werkt mee in diverse beheerprocessen, van het inrichten tot het optimaliseren van het EPD.

Naast vakinhoudelijke vaardigheden maak je met dit traineeship ook op persoonlijk en professioneel mooie stappen. Je kunt deelnemen aan (consultancy) trainingen en wordt onderdeel van ons Young Professional Programma. Nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaringen van een trainee bij Furore Conclusion? In dit artikel over onze traineeships vertelt implementatieconsultant Cilia je meer over haar ervaringen, met aanvullingen door de HR-adviseur en afdelingsmanager .

Werken bij Furore
Furore Conclusion is een ICT-specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner zijn we betrokken bij tal van digitale toepassingen en innovaties, zowel voor de patiëntenzorg als bedrijfsvoering van ziekenhuizen en zorginstellingen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Dat doen we op drie vlakken: het elektronisch patiëntendossier (EPD), Data en Software Engineering.

De implementatieconsultants binnen Furore Conclusion vormen een groep enthousiaste medewerkers die zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten werken. Zo werkt implementatieconsultant Roy inmiddels twee jaar bij Furore Conclusion en vindt in zijn werk precies waar hij als pas afgestudeerde zorg-ICT’er naar op zoek was: uitdaging en urgentie. Lees zijn verhaal hier.

Over jou
Jij bent te herkennen aan je affiniteit met de zorg, een grote nieuwsgierigheid naar ICT en je kritische kijk op zaken. Je schrikt niet van een puzzel waarbij je je analytisch vermogen moet aanspreken. Vinden mensen je recht door zee? Of juist terughoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn.

Voor dit traineeship ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, zelfstandig, gestructureerd en ontzettend leergierig. Je kan goed samenwerken, je bent een teamspeler. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral ook lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als trainee junior implementatieconsultant EPD heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • kennis van de Cure en/of Care markt.
 • kennis van Windows en MS Office producten.
 • stevige communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Voor deze functie heb je een hbo- en/of wo-diploma. Aangevuld met een gezonde dosis reisbereidheid. 

Wat krijg je van ons?
In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als trainee junior implementatieconsultant EPD bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring (€ 2750 – € 3000).
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden.
 • een persoonlijk mobiliteitsplan afgestemd op jouw werkzaamheden.
 • voldoende on- en offline bijeenkomsten om de gezelligheid met collega’s te behouden.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • een baan bij een informeel bedrijf. We stimuleren nieuwsgierigheid en moedigen initiatief aan.
 • een gezonde werkomgeving, met oog voor de mooie diversiteit in ons team en het werkplezier van jou en alle collega’s. Dit doen we op een zo duurzaam mogelijke manier, met aandacht voor jou en onze omgeving.
 • de mogelijkheid om midden in de ziekenhuisprocessen te staan tijdens de implementaties en optimalisaties. Hier krijg jij de kans om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.
 • een opleidingstraject tot EPD-specialist. IT wordt je vak!
 • intensieve begeleiding door een mentor/teamleider.
 • bijzondere prestaties worden extra beloond.

Meer informatie en solliciteren: https://www.conclusion.nl/werken-bij/vacatureoverzicht/trainee-junior-implementatieconsultant-epd-furore-conclusion-knzryqaq

Scroll naar boven